divendres, 1 de febrer del 2008

Comunicació de la nostre primera Activitat

Barcelona, 1 de Febrer de 2008


Benvolguts amics,

Com a President de l'Associació Gent de Cinema, és un plaer per mi comunicar-vos la primera activitat que durà a terme L'Associació, i és un plaer doble, perquè a part de que serà motiu per retrobar-nos, també tots tindrem la possibilitat de testimoniar el nostre respecte i el nostre agraïment mitjançant el lliurament del Premi de l'Associació a quatre persones que havent superat l'edat de vuitanta anys encara avui dia són al capdavant d’aquesta indústria.

L’Acte es durà a terme el divendres 29 de Febrer a les 21h al Cinema Alexandra de Barcelona i constarà com veureu en el programa de tres parts diferenciades: l’Acte oficial de presentació de l'Associació on es farà el lliurament de premis i un sopar servit en al Hall del Cinema. Després, per tot aquell que vulgui, ens trobarem a Luz de Gas com a cloenda de la vetllada.

Per tal de poder assistir és necessari que ingresseu en el compte de L'Associació abans del dia 20 de Febrer, La Caixa, 2100-0923-78-0200154985, la quantitat de 25 euros que inclou el sopar i l’entrada a Luz de Gas, posant clarament en l´ ingrés el vostre nom i cognoms.

Us adjuntem annexat en aquest mail el document per fer-se soci de l'Associació que com ja sabeu és un procés totalment gratuït i que us dona ple dret com a membres per properes accions.

Des de l'Associació desitgem que aquesta nit sigui la nit de tots els que dia rera dia treballem en aquest món fent possible que la seva màgia no deixi mai d’estar present en el nostre món.

Volem aprofitar aquesta comunicació per agrair la desinteressada col.laboració de l’Empresa del Cinema Alexandra i molt especialment a Ramon Colom pel seu ajut.


Fins el dia vint-i-nou, una forta encaixada,
Francisco García Bascuñana
President Associació Gent de Cinema