dijous, 22 de novembre del 2007

Nota de Premsa

ASSOCIACIÓ GENT DE CINEMA


Tenim el plaer de comunicar-vos la creació de l’associació “Gent de Cinema”

Aquesta neix amb la voluntat d’organitzar activitats lúdiques, festivals audiovisuals, entrega de premis de fidelitat, realització d’actes de promoció, educació dintre de qualsevol àmbit del sector cinematogràfic i audiovisual, en especial a les àrees d’exhibició, distribució i producció.

L’acte fundacional va tenir lloc a la seu social de l’associació, el passat 09 de novembre al Carrer Mallorca, 221 3er 1 ª de la ciutat de Barcelona (08008).

S’aprovaren els estatuts i es va elegir una Junta directiva delegant la presidència al Sr. Francisco Garcia Bascuñana. La resta de membres són: Consol Berbel, Anna Giralt, Josep Vilella, Rafael de Cózar, Pere Aumedes, Josep Mª Pallar, Josep Xarnach, Cristina Guzman i Joan Herbera.

Per més informació i per fer-nos arribar les vostres opinions (Estatuts, Junta directiva,etc...) us podeu dirigir al blog

http://associaciogentdecinema.blogspot.com/.

o per e-mail gentdecinema@gmail.com

Tenim la web en construcció.

La primera acció que portarà a terme l’associació serà una recollida de diners mitjançant un número de la Loteria de Nadal.
Aquest diners serviran per preparar el primer acte fundacional de l’associació que tindrà lloc el Febrer de 2.008.

El numero de la Loteria de Nadal de l’associació escollit es:

39654

Us demanem la vostra col·laboració perquè feu saber aquesta nova iniciativa a tothom de la vostra empresa, així com, la vostra ajuda per portar endavant aquesta associació amb els vostres comentaris.

Agraint d’entrada tota l’aportació possible, aprofitem l’avinentesa per saludar-vos

Atentament

L’associació “Gent de Cinema”