dissabte, 24 de novembre del 2007

Primera Reunió de la Junta Directiva

ASSOCIACIÓ GENT DE CINEMA

Benvolguts amics,

Ahir va tenir lloc la primera reunió de la Junta Directiva de l’Associació i es va arribar als següents acords :

1) Iniciar l’apertura de sol·licituds de socis de l’Associació, per portar-la a terme es remetrà un correu a tots els comunicants que l’Associació té censats, aquell qui vulgui formar part com a soci nomes caldrà que omplir el qüestionari annex i el remeti a l’Associació per mail.
És important si sabeu d’algú que no rep les nostres comunicacions ens faciliteu la seva adreça d´e-mail per tal d´ estar en contacte amb ell o li reenvieu la nostra comunicació.
L’entrada de soci a l’Associació no implica cap despesa pel nou soci, és totalment gratuïta.
Un cop enregistrat com a nou soci rebreu el número corresponent i podreu actuar com soci de ple dret d’acord en els Estatuts de L’Associació.
2) Comunicar que estem treballant en el disseny del logo i la imatge de l’Associació i esperem aviat poder parlar d’ells.
3) Es va establir el mes de Febrer del proper any 2008 per fer la primera activitat de l’Associació que tindrà dues variants, una part fundacional i un altre part institucional i lúdica.
4) Tanmateix es va parlar de les activitats posteriors al proper Febrer que recolliran des d´un viatge fins a partits de “paint ball” passant per d’altres.
5) Tan aviat l’enregistrament de socis sigui un fet començarem les primeres reunions a fi de establir els grups de treballs per a començar l’organització del nostre primer event al proper Febrer.

Barcelona, 23 de Novembre del 2007